Till Kevins minne…

Till Kevins minne

Kevin; idag 16 augusti 2018 är det 20 år sedan vi tappade tron på godhet och på livet. Smärtan har varit en stor del av våra liv. Det har varit 20 år av saknad. 20 år av tystnad. 20 år, där vi levt varje dag för att dö. Varje morgon ett uppvaknande med en sorgsen uppsyn. Ingen glädje. En överlevnadsinstinkt. För våra andra barn.
 
Nu 20 år senare, 2018 har glädjen kommit tillbaka. Christian och Robin är avskrivna. Bägge familjerna har funnit varandra. En insamlingsstiftelse till Kevins minne har skapats av familjerna tillsammans. En stiftelse som känns som en enda stor familj för oss med de bästa vänner en människa kan ha. Det kommer finnas dagar, då vi rämnar i svackor och dalar, men nu när vi tar den kampen tillsammans via Kevinstiftelsen känns allt lättare.
 
Kevin; idag står vi vid din grav. Vi vet att du från ovan ser vad som händer och sker och älskar det. Vi är nu enade för din skull, för vår skull och för framtidens barn som är Kevinstiftelsens andemening. Nu går vi med dig mot en ljusare framtid.
Patrik Skog
Teres Hjalmarsson
Weine Dahlén
Eva Dahlén
Annika Karlsson
Christian Karlsson
Robin Dahlén
Lasse Anrell
Andreas Slätt

2 svar på ”Till Kevins minne…”

  1. Så fint skrivet <3

    Så fint att ni gör detta tillsammans som en enda stor familj till Kevin <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *