Styrelsemöte 12 augusti 2018…

Kevinstiftelsen – insamlingsstiftelsen för Kevins minne genomförde idag sitt andra styrelsemöte och det var ett par effektiva timmar i glädjens tecken. Det pirrar alltid extra när vi ses, då bägge familjerna och Andreas/Lasse.

Idag gick vi igenom stadgarna ytterligare en gång och vi har också styrt upp kontakter med Arvikas skolområde för att forma de kriterier som skall råda gällande de två personer som erhåller stipendier från Kevinstiftelsen.

Det kommer också byggas upp en föreläsningsserie för skolor, andra myndigheter, samt privata aktörer som vill ta del av hur Kevinstiftelsen jobbar och de samtal som tagit oss där vi är idag. De eventuella intäkter som dessa föreläsningsserier kommer ge går oavkortat till Kevinstiftelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *