HMF Falken blev årets stipendiat från Kevinstiftelsen 2024

Pressinformation 2024-05-26

2024 års stipendiat från Kevinstiftelsen är HMF Falken som tilldelas 25 000 kr till sin verksamhet!

Kevinstiftelsen har under 2024 beslutat sig för att tilldela Kevins stipendium till den ideella idrottsföreningen HMF Falken. Föreningen har under många år jobbat gediget och envetet för att nå fortsatt framgång med sin fina föreningsverksamhet. Styrelsens motivering följer nedan:

Genom en hög grad av initiativtagande, drivkraft och nytänkande har HMF FALKEN förmågan att bara se möjligheter. Detta resulterar i att de skapar betydande mervärde och har en positiv inverkan på många människors liv.

Med samma förhoppning som HMF Falkens värdegrund om glädje, passion och stolthet för personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar vill vi inom Kevinstiftelsen gratulera HMF Falken som årets stipendiater och därmed 25 000 kr som kan användas till vidareutveckling av denna enormt viktiga och gedigna samhällsinsats.

/Styrelsen för Kevinstiftelsen

HMF Falkens ordförande Maria Uppvall Fors var jublande glad när vi berättade för henne att föreningen blev årets stipendiat från Kevinstiftelsen. Hon berättar vidare:

-Vi känner oss oerhört hedrade och tacksamma att vårt arbete i Falken uppmärksammas av Kevinstiftelsen. Stipendiet blir ett välkommet tillskott så vi kan fortsätta utveckla arbetet för att ge våra medlemmar en meningsfull fritid med möjlighet till gemenskap och glädje genom de värdeskapande aktiviteter vi erbjuder, säger Maria.

Priset delas ut av Kevinstiftelsens styrelse, tillsammans med Arvika kommuns kommunalråd Peter Söderström, i Stadsparken lördag 15 juni kl 11.

För mer information:

Ordförande, Andreas Slätt – 072-2031931

Vice ordförande, Patrik Skog – 076-8031381

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *