Ansökan till Kevinstiftelsens stipendium 2023.

Nu är det dags för dig som vill ansöka om Kevinstiftelsens stipendium för 2023.

Efter påsken har vi dragit igång ansökningstiden för Kevinstiftelsens stipendium, där en kille/tjej från grundskolans 9:e klass och gymnasieskolans examensår från Arvika Kommun kan söka, samt ideella föreningar.

Deadline för ansökan är 26 maj 2023.

Vem får söka?

Elever från grundskolans klass 9 och från gymnasieskolans examensår och om du förestår en ideell förening som är registrerad inom Arvika kommun. En individ eller förening som på något sätt kämpat mot alla odds och lyckats. En chans att skapa nya förutsättningar utifrån sin vardag, där eventuellt en obalanserad vardag och bakgrund vänts till något positivt och kämpat sig till examen i såväl grundskola som gymnasieskola.

Notera också att om du förestår en ideell förening inom Arvika kommun har du möjlighet att göra en ansökan.

Du kan också nominera någon eller en förening som du tycker skulle kunna passa in på Kevinstiftelsens stipendium. 

Det är också viktigt att du som söker stipendiet berättar vad du vill använda stipendiet till. Det är 5 000 kr som Kevinstiftelsen kommer dela ut. Du kommer inte få pengarna i kontanter, utan Kevinstiftelsen kommer betala den faktura alt del av faktura som stöd till det som du i din ansökan vill använda pengarna till.

Hur söker man, samt när?

Det är som sagt väldigt viktigt att du berättar VARFÖR du anser dig vara en fullgod stipendiat och HUR du vill använda stipendiet för att ta nästa steg framåt. När du känner att du är klar med din ansökan i Wordformat är det bara att mejla in ansökan till:

andreas.slatt@gmail.com

Om du tycker det är svårt eller har något som hindrar dig från att lämna in ansökan över nätet; skicka (eller be någon om hjälp) dina kontaktuppgifter till: andreas.slatt@gmail.com. Då kan vi tillsammans hjälpa dig vidare med din ansökan.

Hur väljs stipendiaterna ut?

Vi i Kevinstiftelsens styrelse är enhällig jury. Tillsammans kommer vi att ta del av ansökningarna, följa upp och även utse stipendiaterna. Vi bortser helt från saker som rör sökandens ursprung, religion, ekonomisk status, sexuell läggning eller liknande i vårt beslut.

En motivering kommer att överlämnas till de två stipendiater som erhåller stipendiet om 5 000 kr/st.

Kontaktuppgifter:

E-post: andreas.slatt@gmail.com

Webb: http://kevinstiftelsen.se/

Insamlingsstiftelsen Till Kevins Minne – Kevinstiftelsen
Organisationsnummer: 802480-9959
Bankgiro: 501-2190
Swish: 123 382 9207

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *