Styrelsemöte 24 juni kl 14…

Insamlingsstiftelsen till Kevins minne – Kevinstiftelsen – kommer ha sitt första styrelsemöte söndag 24 juni kl 14 för att konkretisera alla detaljer och utverka formalia för kriterier i den urvalsprocess som kommer ligga till grunden för insamlingsstiftelsens utdelande av stipendier; ett för grundskolan och ett för gymnasieskolan. Det kan bli två tjejer, det kan bli två killar och det kan bli en av varje kön. De personer som verkligen förtjänar stipendiet och som uppfyller våra kriterier bäst bland de sökande är de som kommer få det.

I styrelsen finns: Weine Dahlen (ordf), Eva Dahlen, Robin Dahlen, Annika Karlsson (kassör), Christian Karlsson, Patrik Skog, Teres Hjalmarsson, Lotta Svärd, Lasse Anrell och Andreas Slätt (sekreterare)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *