En insamlingsstiftelse för Kevins minne – Kevinstiftelsen

Bakgrund: 

Vi inom Kevinstiftelsen vet att Arvika som stad pratar om ung drivkraft och vill skapa värme och möten mellan människor. Arvika stads varumärke förkunnar medborgarfokus, stolthet, öppenhet och förnyelse. Kevinfallet har legat som en våt filt över Arvika i 20-års tid och vi vill nu blicka framåt; en enighet och samhörighet med bägge familjer och med Arvika stads varumärke som en del i vår stiftelse. Vår tanke och ändamål med Kevinstiftelsen är att skapa två stipendier som delas ut varje år till Kevins ära, där vi ger unga människor som på något sätt varit i en utsatt situation (mobbad, påhoppad osv) en chans att skapa nya förutsättningar utifrån sin vardag, där en obalanserad vardag och bakgrund vänts till något positivt och kämpat sig till en examina i såväl grundskola som gymnasium.

Genomförande: 

Genom Kevinstiftelsen som kommer finansieras av kommande bokförsäljning, swish via insamling OCH vår förhoppning; Arvikas politiska partier som en långsiktig partner till Kevinstiftelsen. Utdelning vid ett tillfälle per år till Kevins minne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *